Lars Løkke vil oprette et morderniseringsministerium!

Nu var jeg med sidst V og K oprettede et ministerium for at få minister- og løftekabalen til at gå op, så lad mig forklare hvad det betyder: Alle projekter på området vil blive bremset på ubestemt tid mens man opretter en helt ny organisation (mindst 3-6 måneder). Der bliver brugt uanede konsulentpenge på at udvikle en ny designlinje, kommunikationsstrategi og visionsudvikingsstrategi. Projekter der før kunne håndteres effektivt inden for et enkelt ministerium skal nu bremses af magtgnidninger mellem forskellige organisationer.

Og om to-tre år ser minister- og løftekabalen anderledes ud og på grund af ovenstående har moderniseringsministeriet ikke vist sig at kunne levere varen. Derefter bliver der selvfølgelig nedlagt, hvilket vil sige at man igen taber alle projekterne på jorden.

Med det er vel efterhånden en hævdvunden strategi fra Lars Løkke og co. Regionerne lader jo til at blive helt samme historie...