Jeg har stor forståelse for at dotDK ikke selv har offentliggjort en liste over de støtter de har skulel samle ind til IT & Telestyrelsen for at blive endelig godkendt som administrator for ccTLD'et .dk. For mig virker det som en helt almindelig og sund forretningspraksis at lade det være op til de enkelte støtter at offentliggøre deres støtte.

Men jeg har alligevel været lidt nysgerig for at se listen. Det har DIFO/DK-hostmaster også, så de har bedt om aktindsigt og fået listen over støtter. Uden at lave en en til en-sammenligning, så ser den liste rimlig solid ud i forhold til DIFO's medlemsliste fra før de gik i panik.

Update: Jeg skrev fejlagtigt at at Comon bad om aktindsigt, men de skriver jo at det var DIFO. I følge ComputerWorld enten ved Mads Bryde Anderesen ikke hvordan listen er kommet pressen i hænde eller også vil han ikke sige det.