Jeg vil meget gerne lægge plads til enhver reel kommentar til mine blogindlæg. Derfor har jeg også forsøgt prompte at godkende enhver kommentar fra Ejler Ottesen til blogindlæg der handler om ham. En enkelt gang er det ikke lykkes at få Wordpress til at vise kommentaren, hvor jeg istedet har jeg forsøgt at referere hovedtrækkene neutralt.

Men der må være en grænse. Derfor vil jeg ikke længere at godkende indlæg fra Ejler Ottesen hvori han truer med straffesager. Min holdning er klar: Jeg har ikke over for Ejler Ottesen eller andre kommet med sigtelser jeg ikke kan føre sandhedsbevis for. Såfremt Ejler Ottesen ikke ophører med at udsprede den holdning, må jeg kontakte en advokat for at finde ud af hvad et proportionalt modtræk er, når han nu ikke selv mener at han har en reel sag, men kun nok til at bræger op i offentlige fora.