Egentlig er jeg ganske tilfreds med den funktionalitet min trofaste Nokia3310 tilbyder. Alderen viser sig godt nok sine spor, det er snart 3 år siden jeg skiftede batteriet første gang og 4-tasten er begyndt at virke lidt trægt.

Der er dog lige en lille detalje der er begyndt at genere mig: Der er alt for lidt plads til SMS'er. Jeg må nok tilstå at mit forbrug af SMS'er efterhånden er ikke-negligiabelt, men jeg er ikke god til at slette dem når jeg har læst dem eller har "behandlet" dem.

Disse to små detaljer tilsammen har efterhåndet fået mig til at overveje om jeg skulle se mig om efter en ny telefon. Med hvad skal det være?

Mit forbrug er ikke specielt stort, så jeg regner ikke med at det kan betale sig at dykke ned i teleselskabernes overflødighedshorn af uigennemskuelige tilbud. Nokia 2630 ser ud til at være den mest entry-level nokia telefon på det danske marked? Gad vide hvad de andre producenter kan byde på...