Det er lidt en dobbelt miljøskade, men jeg accepterer på ingen måde dansk spam. Det vil være et Sisyfos-arbejde at bekymre sig om alt det udenlandske, men dansksproget spam bliver håndteret prompte.

Rådgivning om pensioner og en hemmelig virksomhedsform for 6 kroner i minuttet lyder umidelbart som en dårlig maskinoversat spam, men det er pæredansk. Og ikke nok med det, den er målrettet medlemmer og tidligere medlemmer af DKUUG. Så ud over at vidersende mailen til dansk@spamklage.dk var det selvfølgelig indlysende at kontakte DKUUG's bestyrelse.

Og jo, efter i første omgang at have svaret udenom erkender bestyrelsen at Ejler Ottesen i forbindelse med arbejde på DKUUG's medlemsdatabase har modtaget visse medlemsoplysninger. Et samarbejde jeg klart forventer øjeblikeligt ophører.

Update (kl 18:56): Keld Simmonsen fra bestyrelsen oplyser at Ejler Ottesen ikke længere udfører arbejde for DKUUG. Han nævner dog ikke noget om hvornår dette samarbejde er ophørt.