Planet Perl faldt jeg over Justin Masons om at linke for velgørenhed. Det er et irsk blog-meme der går ud på at øge google ratingen for velgørende formål. Den er tilsyneladende startet hos SEO Refugee - hvad de så end er.

Hvad synes I, er det en god eller dårlig ide?

Målet med at øge opmærksomheden på velgørende formål kan jeg sagtens stå inde for, men hvad med midlet?

Så længe det bare er en enkelt forseelse, så generer det mig ikke. Men hvis alle blogs bliver fyldt op at den slags meningsløse beskeder der i en god hensigt har til formål at promoverer websteder, så mindsker vi værdien af vores blogs.

Det er da meget sjovere og mere informativt med personlige historier og menninger. I stedet for bare at have en standardliste af velgørende formål, så vælg en ud og forklar hvorfor du synes at det fortjener opmærksomhed.

Så må jeg senere forklare hvorfor jeg har valgt Læger uden grænser som mit velgørende formål.

(Jeg burde nok have skrevet denne på engelsk med trackback til SEO Refugee)