Fire minutter - nok tid at finde ud af om man er interesseret i en date?

Hvem er du? Hvad arbejder du med? Hvad føler du for farven mintgrøn? Hvad laver du i din fritid? Hvad er dine interesser? Mener du virkelig at det mest interessante der er at sige om dig er at du i din fritid er sammen med dine veninder og går lidt i motionscenter? Kan vi grine af det samme? Er du nogenlunde samme sted i livet som jeg forestiller mig at være? — og alt det samtidig med at den anden også skal have et indtryk.

20 dates på halvanden time - man skal bare være på - fra en noget kold start til at det bare går ind af det ene øre og ud af det andet. Og pludselig er fire minutter lang tid fordi man sidder med en der svare på ens spørgsmål ... og ikke andet.

Fire minutter - saved by the bell or killed by the bell. Tina (hende med klokken) er ligeglad - videre går det. Næste date, men lige overveje om man vil møde personen igen, og så i øvrigt lige finde på en ny genial indledning. Genialt, originalt, men ikke for uventet. Vi har simpelthen ikke tid til at skulle bruge et halvt minut på at samle op.

Jeg er faktisk introvert og duer ikke til småsamtaler og minglen. Stop tiden, jeg mente ikke at skulle forklare hvad jeg arbejder med. Hvorfor blev jeg ikke bare anlægsgartner?

Og bagefter? Ingen match, dårligt match, dårlig timing, ... Men der er sikkert speeddating igen i løbet af måneden.