Det der World Wide Web-noget er da en glimrende opfindelse. Tænk at man kan direkte henvis til det man taler om på en måde så læseren bare lige skal trykke på en knap. Og så er jeg jo vild med at kunne kommentere ting, så blogs hvor jeg kan kommentere på hvad ejeren nu har skrevet er da en vidunderlig viderudvikling af www.

Desvære kan man ikke få i pose og sæk. Meget ofte kan man ikke bare klikke på henvisninger i kommentare, enten fordi HTML af sikkerhedsgrunde er slået fra, også fordi folk af erfaring ved at de nok ikke kan skrive html eller fordi kommentarsystemet har forsøgt at genopfundind HTML. I stedet skal man klippe adressen ud, paste den ind i adresselinjen, tilføjet h'et i http man har glemt at klippe med, overveje om man har glemt et l i html eller om det er meningen at adressen ender på .htm, ...

Nu er jeg jo firefoxbruger, så om ikke helt i pose og sæk, så i hvert fald næsten. Den sidste extension jeg har i skuffen er Text Link. Med den installeret kan jeg bare dobbeltklikke på ting der ligner url'er og så virker det som helt normale links.