Ok, man kan nok ikke kalde det morgenkaffe efter to timers arbejde og dobbelt så mange kopper kaffe, men klokken 9 passer altså med at de fleste af dagens webtegneserier er uploadet og dagens Firefox-extension hedder altså Morning Coffee

Jeg læser et par håndfulde webtegneserier og så er der et par andre websteder jeg lige besøger hver morgen. Jeg har i lang tid haft en bookmark-folder med alle disse sider og så valgt 'Open All in Tabs' om morgenen. Efter jeg har skjult menulinjen bliver det til: Tryk Alt for at få menulinjen frem, vælg menuen Bookmarks, vælg undermenuen Morgenrutine vælg det nederste punkt 'Open all in Tabs'. Med 'Morning Coffee' får jeg en knap i navigationslinjen der har præcis samme effekt.

Ud over min formiddagsrutine bare er et klik væk, så har 'Morning Coffe' en anden smart feature. I stedet for at åbne alle siderne hver dag, kan jeg sætte den op til kun at åbne sider på bestemte dage. Det vil sige at har jeg en side der kun bliver opdateret mandag morgen, så kan skal jeg ikke have den åbnet på de andre dage.