Jeg foretrækker at arbejde med en visuelt meget enkel desktop. Alt sådan noget som ikoner, menuer og paneler har jeg helt slået fra. For de programmer jeg bruger gælder noget lignende: jeg foretrækker at slå unødvendige menuer og værktøjslinjer fra. Da jeg skimmede listen over Firefox extenisons igennem for noget tid siden fandt jeg et par extensions der gav mig mere arbejdsplads i firefox uden større gener.

Hide menubar fjerner, som navnet siger, menulinjen. Det kan man godt gøre via menuen elelr ved at højreklikke på en menu. Men med denne extension kan jeg let kalde menulinjen frem med 'Alt' tasten og menuen forsvinder automatisk igen når jeg er færdig med at bruge den.

Hide tab bar fjerner tab-linjen (dejligt med indlysende navne). Den er noget ufleksibel med hensyn til tastetryk for at vise og fjerne tab linjen, så jeg har sat den til at vise og fjerne når jeg fører musen op hvor tab linjen er eller ikke er.

Mindre interessant er No Go Buttons. Den fjerner go-knapperne fra adresselinjen og søgefeltet. Jeg har ærlig talt ikke opdaget knapperne før, men nu er de væk.

Update kl. 18:45: Jeg er lige ved at diskvalificere "Hide tab bar". Det er lidt for generende at den dukker op bare fordi jeg skal paste noget i adresselinjen. Jeg må finde et alternativ en dag...