Flashreklamer på websider irriterer mig som sådan ikke mere end så mange andre reklametyper. Jeg mener selv jeg er rimlig immun over for reklamer og jeg accepterer at en række af de websteder jeg bruger jævnligt er reklamefinancieret. Derudover bruger jeg også websteder hvor flash bruges semifornuftigt, til at vise filmklip.

Der er dog to ting der generer mig ved flash: Når musen står over et flash-objekt, så spiser flash taste- og musetryk, og når jeg uforvarent bevæger musen hen over en flash-reklame, så begynder der pludseligt at komme lyd ud af højttalerne. Det første er specielt et problem ved lange websider hvor jeg ganske langsomt scroller ned over med enten piletasterne eller scroll-hjulet på musen, pludselig kan jeg ikke komme længere uden at flytte musen.

I dag fik jeg installeret løsningen: Flashblock. Den blokkerer for alle flashfiler, men giver mig let ved et enkelt musetryk mulighed for at se flash-objektet. Det kan jeg accepterer.