Efter Preben Andersens inkompetente udtalelser i ComputerWorld borede Version 2 lidt i udtalelsen. Og sørmer ikke om Preben Andersen kommer med nye guldkorn:

Det her skal jo ses i en større sammenhæng, og det er slet ikke formatet, der er kernen. Det er overførslen af karaktererne. Altså bogstaverne, hvor man kan se, at det kommer fra et tegnsæt til et andet tegnsæt

Så nu bliver Preben Andersen mødt med kritiske spørgsmål til hans tidligere udtalelse og svare tilbage med noget endnu mere miningsløst. Eller er der nogen der er bedre til at oversætte det til noget forståligt end mig?

Jeg bliver mere og mere overbevist om at Preben Andersen er dybt inkompetent, både til mediehåndtering og til IT.

Opdatering: Sune Vuorela var så venlig at sende mig en version af den oprindelige mail. Den består af en multipart/alternative med en tekst-udgave og en html-udgave. I tekstudgaven er tegnsættet angivet som "windows-1250" og er i virkeligheden utf-8 og HTML-udgaven er tegnsættet korrekt angivet som utf-8. Det kunne tyde på østeuropa, men hvorfor så ikke sige det istedet for at antyde noget mystisk?