Rockeren knaldede næven ned i taget på enten sin egen eller politiets bil og brølede "Spejderland!", hvilket alt andet lige egentlig var en ganske god og morsom kommentar til situationen.

Jeg har undret mig en smule om Mogens Nørgaards blog på Version2 og ikke mindst han seneste indlæg "HR, bøsser og ros". Jeg tog faktisk fejl i min første kommentar, indlæget bliver faktisk sjovere hvis man sætter "spejder" ind istedet for "bøsse".

Jeg læser helst ikke Computer World, så jeg er ikke stødt på Mogens Nørgaards klumme der. Da Mogens begyndte på version2 var jeg dog lidt nysgerig på hvad manden bag miracle, som jeg primært forbinder med vibrugerikke og historier om Miracle Breweries, kunne finde på at skrive om.

Jeg er blevet slemt skuffet. Det er ikke nogle uinteressante emner Mogens forsøger at berøre. I dagens emne 'popsmart management' imod 'god gammeldags ros for udført arbejde' og selv emnet om det politiske nedfald af at terrorister også kan få et sikkert styresystem i Linux kunne have været interessant at debattere på et sobert niveau.

Men i Mogens' pen bliver det mudret ind i provokationer der ikke er morsomme, ikke virker relevante og mest bare er tåkrummende. Det er muligt at være provokerende på en konstruktiv eller i det mindste morsom måde, men tilsyneladende magter Mogens ikke dette. Som en anden debatør bemærker er det en priviligeret kommunikationskanal Version2 stiller til rådighed for Mogens og hans professionelle virke og det er min store forhåbning at Mogens enten snart tager sig sammen og giver sig til at bruge denne priviligerethed på en måde det er til at holde ud at læse eller at Version2's redaktion tager sig sammen til at tage denne informationskanal fra Mogens.