Når man arbejder med websystemer men en vis brugerintaraktion kan man ofte diskutere hvor meget man skal beskytte data om sine brugere. Er det et problem at folk kan tjekke om peter@makholm.net er interesseret i pressemeddeleser sendt fra en given offentlig myndighed? Er det et problem at tilfældige folk kan gå ind og ændre det?

Herregud, at jeg har en interesse i den givne offentlige myndigheds resortområde er næppe en hemmelighed og jeg får en mail hvis der er nogen der ændre mit abonnement - det kunne måske blive en gene hvis det gik hen og blev en sport at ændre mit abonnement.

Men jeg begyndte lidt at få problemer da jeg så kategorien 'ledige job'. Jeg har stor tillid til min nye chef og jeg tro i øvrigt heller ikke at hun har tid, meeeeen ...

Jeg skrev til den givne myndighed, der i øvrigt burde havde adgang til passende it-kompetancer. De vil se på problematikken ... (fortsættelse følger)

(Hvis der er flere læsere fra den aktuelle myndighed, så må I gerne selv skrive en kommentar. Så er jeg fri for at skulle klippeklistre jeres svar ind)