Det er sommer og sol og man er på arbejde - indendøre. Tobias Trier strømmer ud af høretelefonerne med "Hvis blot jeg kunne sove". Lukker øjnene og drømmer sig væk ...

Sidder i en kano på Susåen; bare at flyde med stømmen, ligge og vugge med kolde øl på slæb. Solen strømmer ned fra en skyfri himmel, en let brise sørger for en blid afkøling. Trækker linen med ølposen ind og tager en frisk dåse - pffft, mmmhhhh. Aftenen rundt om bålet, lidt god mad og en god rødvin. Bare sidde sammen og kikke ind i bålets flammer.

Sidder på en terrasse ved middelhavet. Et glas med kølig hvidvin, brød, tomater og en god ost - frokost. Går ind til byen og rundt på markedet. Livet går langsommere, tiden eksistere ikke. Virkelighedens kontorlandskab og arbejdsplaner er et svagt jamais vu, aldrig set.

Sidder på Karlsbroen, lytter fraværende til tegnerens hastige strøg med et kulstykke gennem den summende lyd af menneskemylder. Næste stop Slottet, sort af mennekser, peger på et vindue "Defenestrationen i Prag, selv historien er uvirkelig". Finder en fortorvscafe, pivo, øl, blandt verdens bedste - Prag er i sandhed Europas midte.

Rasmus Nøhr "Sommer i Europa" - det er sol og sommer og man er på arbejde - indedøre. Fornemmelse af at have valgt den blå pille - presque vu, næsten set. Spoler videre til nummer 4, det er mere passende.

Gaber og ser på skærmen. Deja vu, allerede set