Aprilnummeret af bladet Tænk har en tema om dansk fødevarekvalitet. Lederen bruger Pernille Tranberg på at harcelerere over Jaka Bov. Pernille Tranberg skriver:

Godt nok er produktet på retur, men danskerne spiser det stadigvæk - ifølge Tulip mere end 180.000 kilo årligt.

Det bedste eksempel på dårlige fødevare Forbrugerrådet kan frembringe er altså et kødprodukt som gennemsnitsdanskeren spiser 36 gram af om året. Vi kan begynde at gætte på at det er en fejl; skulle der have stået tons eller mangler der bare et nul? Altså at skandalen handler om mellem 3 kilo om måneden per dansker eller 36 gram om året.

Rent talgejl forbi, så er jeg ikke i tvivl om at vores fødevarekvalitet kunne være bedre. Men hvem er det der køber Jaka Bov. Jeg kender ingen, ikke engang studerende sidst på måneden. Eneste tænkelige kilde til Jaka Bov jeg kan tænke mig er pizzaer. Hvis det er hovedkilden til danskernes forbrug så tænker jeg mig at Jaka Bov-indtaget overskygges af andre fødevareproblemer - for eksempel af nogle spiser så meget pizza at indtaget af Jaka Bov er et problem for dem.

Forbrugerrådet arbejder for en god sag, men igen og igen oplever jeg at de i min optik skader sig selv med deres sager. Det er for skingert det der kommer ud af Forbrugerrådet.