"Wow, Google Romance", tænker man sløvt da man trawler weekendens nyheder igennem (http://www.google.com/romance/). Dér må man da kunne finde noget interessant. En beta-version, men sjovt nok ikke invite-only. Ser lidt mistænkeligt ud.

Hurtig afvejning mellem privacy og en sød date - let valg. Kaster en hastig søgning ind og I'm feeling lucky ...

... "Romance not found" - aprilsnar?!?

Det sortner lidt for øjnene, er den slags practical jokes overhovede lovlige. Surfer lidt videre rundt og springer et dusin 'Microsoft har opkøbt "indsæt større open source-projekt"' over på vejen. Kommer sig efterhånden over Google-spøgen, hvad nu? Opregner mulighederne, fra Damhuskroen til det der er ynkeligere ...

Ejjj, det er ikke godt nok. Lukker hjernen ned og rebooter.

Hvor kom jeg til før jeg chrashede. Ahhh, Google Romance. Smiler lidt ved tanken. Lader tankerne løbe, forår, fuglekvidren og en eng fuld af nyudsprungne blomster. Kikker ud på regnen og får et stik i hjertet af realitetssans... Og nu tilbage til virkeligheden ...